30 jul 2007, 16:55

Пия, за да забравя...Пия, за да не боли 

  Poesía
689 0 1
 

Пак не мога да обичам...

Пак не мога в твоите очи...

Пия, за да забравя...

Пия, за да не боли.

 

 

Пак ми казваш: „Сбогом!"

Пак: „Безчувствена си ти",

но повече, уви, не мога

и че точно аз жена съм ти, прости!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??