17 feb 2009, 14:36

Плача! 

  Poesía » De amor
539 0 0
Искам да видя морето,
морето ми липсва,
да лъхна от смолата на бора,
в утрото ранно на планинските двери.

Цяла вечер, сред шум, смях
и мойте приятели верни,
ракия, танци, таверни,
лятото наше да бъде.

Не ще дам своето лято
на глупците в дните предишни,
макар и да нямам приятели верни,
ракия, танци, таверни...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??