17 feb 2008, 17:37

... Плача без теб 

  Poesía » De amor
1494 0 4

...

Тръгнал нанякъде слаб и самотен,

кръстопътят разделя ме от твойте лъчи,

поемам в душата си цялата истина

а пътят ме измества отново встрани.

 

Пред избора мой пак съм изправен,

накъдето да тръгна със сълзи ще дружа,

в самота ще живея, към теб се отправям,

не мога плача си аз вече да спра.

 

Ще плача без тебе, сам във нощта,

за крехките думи спестени в лъжи,

ще плача без тебе, гол под дъжда,

със сълзи да го слея - да не бъдат сами.

 

И искам утре променен да се будя,

без болка, със сили напред да вървя,

но аз те обичам и пак ще се трудя

над нова любов, и пак ще кървя.

LIKADEVONEN (13.03.2007y. 16:57h.)

© Илия Деведжиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво и прекрасно като твоята душа!
  • Разчувства ме ... много красиво ...
  • Скитнико прашен,

    знам, че не искаш,

    но трябва да спреш

    и трябва да вярваш!



    Тя е истинска,

    млада, просто жена,

    твойта прекрасна

    и нежна мечта.
  • Тъжен,прекрасен стих!Хареса ми!Поздрав!
Propuestas
: ??:??