7 ago 2014, 23:19

Плачи сърце 

  Poesía » Otra
423 0 1

Плачи сърце. Ти толкоз пъти неразбирано.

Плачи със мен. Ти толкоз пъти си предавано.

От гордост ли си винаги мълчало?

Отровно вино  дай ми мъката да скрия.

Какво от туй, че другите ме съдят?

Наливай ти догоре чашата без дъно.

Такава болка сигурно сме двамата заслужили.

От думите човешки до кръв да си разбивано...

 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??