30 may 2009, 17:45

Плаж... 

  Poesía » De amor
649 0 1

Чайки, бриз и още нещо...

На шезлонга съм със чаша във ръка.

 

 

Слънчево, а в мен горещо!

С финес опирам в сламката уста.

 

 

Очи затварям и вълните чувам,

носят ми послание от теб.

 

 

Кожата настръхва и усмихната се развълнувам...

Всичко морско ми напомня теб!

© Ангелина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??