13 abr 2019, 9:54

По Ботев — „... немили, клети, недраги...“ 

  Poesía
177 0 0

Преди „пожàлих“
казвахме, а не — „сгреших“,
и не болеше.

 

Преди „пожàлих“
казвахме, е не — „сгреших“,
и се търпеше.

 

.............................................

 

Днес тези слова
зло отвя ги — немили,
клети, недраги...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??