20 oct 2013, 18:14

По навик 

  Poesía
529 1 2

По навик вечер се посрещаме,

по навик сутрин се изпращаме,

по навик погледите срещаме,

по навик и ръцете хващаме.

 

По навик един до друг си лягаме,

по навик се прегръщаме,

по навик целувки си раздаваме,

по навик един при друг се връщаме.

 

По навик с мили думи се наричаме,

по навик прегърнати заспиваме,

по навик сякаш се обичаме,

а този навик разкъсва ме. Убива ме!

© Фло Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??