3 jul 2010, 10:32

По нестинарски те обичам 

  Poesía » De amor
603 0 8

По нестинарски те обичам

 

Танц нестинарски със тебе играя,

от най-бистрия извор си донесох вода,

пречистих се,

измих и душата си с нея

и е време да разстеля жарта.

Облякох си ризата,

онази, най-бялата,

по края

с луната извезана.

Събух се и боса пристъпих

в сърцето ти

и танцувах,

танцувах със огъня.

Щом прегърнах иконата,

забравих страха си

и молитва нашепнах

за обич,

потопих се в смирение

и танцувах в душата ти,

танцувах...

боси стъпки оставих

във нея.

© Ади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??