6 oct 2008, 6:35

По сънуващите смях клепачи... нека те целуна 

  Poesía » De amor
1779 0 23
Не се разсънвай...
по сънуващите смях клепачи
нека те целуна...
остави да потанцувам
с ласки
по тялото, отпуснато в съня...
не се разсънвай...
с гласа си тихо
ще проникна,
до сърцето плаха ще се сгуша
сред ритъма на стих
за двама...
присънват ти се думите,
прошепваш ги, а устните
разливат се в усмивка...
не се разсънвай...
утрото е близо,
копнежно с него и страстта
се буди...
повдигат се гърдите
във въздишка...

събуди се....

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??