17 jun 2007, 11:49

по твоя воля 

  Poesía
605 0 1

С ръцете си бих могла да те прегърна,
в мечтите си бих могла аз да те върна,
бих могла да те обичам и да те мразя,
гордостта си да потъпча и да я запазя.

Бих могла за тебе да умра и да живея,
бих могла и да плача, и да се смея,
за теб бих вървяла гордо и небрежно,
с теб аз бих била и глупава, и нежна...

Но ти никога няма да го разбереш,
няма да ми дадеш шанс или да ме спреш,
няма никога отново да ми проговориш,
.............................................................................
да, всичко става по ТВОЯТА ВОЛЯ...!!!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??