Когато дойде чувството на любовта,
нахлула без да пита във живота ти!
Когато кипва в теб кръвтта,
от мисълтта за Него във главата ти!
Оставяш се на вихъра на вятъра!
Понася те където иска!
Преструваш се като във театъра,
Че можеш да поемеш риска!
Сърцето ти да бъде наранено,
Душата ти да бъде завладяна,
Достойнството да бъде накърнено,
Същността ти да бъде разгадана!
И пласт след пласт от себе си разкриваш,
И искаш да си одобрена,
Емоциите не успяваш да прикриваш,
Сразена си на бойната арена!
И осъзнаваш – любовта е битка,
И победителят е Той,
Комуто обичта е плитка,
Когото си жадувала да бъде твой!
© IK Todos los derechos reservados