26 sept 2019, 22:10

Под луната 

  Poesía » De amor
558 1 4

Под огромната бяла луна тази нощ

ще се срещат непознати и влюбени.

Някой стене, а друг е готов да дари 

всичко свое. Пътеки изгубени…

Тази нощ и луната помага.

Куп безсъници, мисли за Бог…

Някой някому нещо налага,

друг обича от люлка до гроб!

Не луната виновна е - знаеш,

твоят разум шепти не на глас…

Капка чудо и нова отвара

Бърка някъде някой за нас…

Тя - луната, мълчи и не казва,

Знае малките тайни дори!

Неизказани думи и смачкана дреха

Две тела се прегръщат до първи зори…

Те - телата - са само обвивка.

Успокой се, немирна душа!

Ще намеря теб - само поискай ме!

Под огромната бяла луна…

© Аlter Ego Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря от сърце,Красимира
  • Хареса ми, Алтер!
  • Благодаря ти,Блу!Това е първият ми коментар и се радвам,че ти харесва
  • Хареса ми! Поздрав!
Propuestas
: ??:??