8 sept 2006, 16:50

Под Ватера 

  Poesía
1170 0 8
Как се познава дали си изискан?
Маркови дрехи? Обноски? Парфюми?
За да си класов с какво си клиширан?
Арт - персонажи? Изтънчени думи?

Кой правилата за ВИП определя?
Модата? Медиите? Парламента?
Солокариера във чужда постеля?
Гейове с рейтинги над Президента?

Чий е законът за култ в обществото?
Много му здраве, от мен - му кажете...
Колко под Ватера ни е нивото
в тази държава? Вий преценете...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??