В нощта, под звездни небеса,
аз сънувам твоята коса
и под луната ароматен блян
прави ме добър, засмян.
И усмивка на уста се появява
и душа се не натъжава,
че цвете цъфти на двора
и няма облаци в простора.
© Георги Todos los derechos reservados
Желая ти хубава вечер и ново творческо вдъхновение!
Бог да ти помага!