22 nov 2009, 12:27

Поезия 

  Poesía
363 0 2

       ПОЕЗИЯ

 

Поезия  люлчена, 

поезия девтствена,

поезия за чисти души.

поезия  Дебелянова,

Вапцарова, Далчева.

Поезия за психари,

за червени другари.

Поезия за графомани,

поезия за важни персони!

Поезия за куршумен вой...

Поезия, с която влизаме в бой...

 

 ... Поезийо, моя съдба!...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??