10 feb 2007, 15:06

Поезия 

  Poesía
524 0 5

ПОЕЗИЯ

 

 

Не е до думи.

Те стоят във речника.

Тежат над самотата ми

без рими.

Не е до усет.

Набъбнал в изобилие,

изстисква сладък сок

върху съня ми.

Не е до музика или любов.

Не е желание,

изсъхнало от чакане на музата.

До цветовете е.

До сивото.

До сивото на гълъба.

© Ива Койчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??