16 dic 2008, 21:12

Погледът ти 

  Poesía » Otra
1382 0 4

Само един поглед над мен има власт,

поглед щом се впие в мен разбирам,

че ти си част, от мене част,

без която бавно и сигурно умирам.

 

Поглед, който болка ми причинява,

поглед, който сърцето наранява.

Поглед, който е способен да ме възкресява,

поглед, който любов може да ми дарява.

 

Поглед, който искам да намразя,

поглед, който не мога да спра да обичам.

Поглед, заради който себе си ще прегазя,

поглед, който всичко е за мен, дори да отричам.

© Сираков Мирослав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??