25 sept 2016, 8:42

Погубени 

  Poesía
331 0 0

Погубени

Бърза с немощ сиянието.
Затваря се порталът към рая.
Потичат наобратно реките.
Замръзва пяната в горещините.

Безсилието пепелта разпалва.
Чупливи са веригите стари.
На показ излиза истината,
глава заложена на гилотината.

Зимата тепърва предстои.
Мъртвило е във водите на безверието.
Не изглежда зловеща смъртта,
по-страшна e алчността.

 

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??