22 feb 2009, 22:46

Поисках! 

  Poesía » De amor
654 0 1
Поисках щастие от Господ,
поисках и красивата любов,
поисках в живота късмет,
а той ме запозна с теб!
Поисках твоя да бъда,
поисках и твойто сърце,
поисках всяко свободно време,
поисках и край на тежкото бреме!
Дари ми своето сърце
и любовта си твоя ми дари,
всяко нещо, що поисках,
в моето сърце ти запази!
Обичам те, но ти го знаеш,
знаеш всичко за нашта любов,
дори да поискам отново,
знам, всяко нещо ще ми подариш!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??