24 mar 2015, 21:41

Поискай и ще ти бъде дадено 

  Poesía » De amor
967 0 1

поискай и ще ти бъде дадено – дори и чужда
объркана се втурва магията и се колебае дали да е гузна
изпреварила всички виелици или закъсняла
победоносно носи белези,
но хазартно не позволява замяна
и само той остава в очите ми, само него прегръща времето
взимам всичко от себе си, давам докрай отнетото
къде се намирам не зная – взимаш или получаваш
на колене пред мен той мечтае – връщаш, взимаш и даваш…
и реалност праща магията да избира кръстопът и завой
двамата двама бяхме ние… но той не беше мой…

© Ел Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??