11 may 2008, 21:34

Покана за грях 

  Poesía
947 0 12

ПОКАНА ЗА ГРЯХ
                 .................

Прегърни пороците
и с грях ги посипи,
през пръстите изтичащ,
с целувки демони
в очите усмири -
огнено нека надничат,
венеца трънен
от косите ми вземи -
на вятър нов се вричат
... ще пропълзя...
без страх змията приюти,
топла е и иска да обича.




© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??