3 may 2008, 9:19

Поклон пред тебе майко! 

  Poesía
1478 0 4
         (Посветено)

Поклон пред тебе, майко моя!

Поклон пред майчината нежност,

поклон пред твоята сила и воля,

поклон пред твоята всеотдайност...

Благодаря ти, майко свята, днес,

за всички уроци, които научих,

за поуките, които си взех -

чрез тях в живота аз сполучих.

Благодаря ти, майко мила,

за болките, които ми спести

и за това, че даде ми живот и сила

и за всички радости, с които ме дари!

Благодаря ти, майко, безкрайно,

че научи ме да съм жена

да бъда нежна, всеотдайна.

Поклон пред тебе, майко, за това.

Аз зная, майко, много пъти съгреших!

Аз зная, майко, не веднъж те нараних!

На колене днес пред теб стоя

и моля аз за прошка,

за всяка твоя пролята сълза,

за всяка моя постъпка лоша.

Прости ми, майко,

ако можеш забрави!

Някой ден и аз ще стана майка,

дано детето ми така да не греши...

Поклон пред тебе, майко свята!!!


 

 

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??