18 feb 2014, 23:53

Полет 

  Poesía » De amor
429 0 0

Не искам мъже да усещам до себе си, 

не искам да чувствам ръцете им.

Изпепеляващи тялото в мрака

и кожата ми до болка раняващи.

 

Аз искам сам сама да остана

тук, сред стените четири,

да чуя гласа на сърцето си

и песента тъжна, на душата...

 

Така ще отлетя някой ден в небесата,

мечтаеща за свободата, за полета и крилата!

© Тя Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??