28 nov 2008, 21:14

Полетът спря 

  Poesía » De amor
523 0 1
Полетът спря

Обичах вещица една,
любовта ни бе страстна,
хвърчахме на метла,
а боклукът порасна
и полетът спря,
че каза ни врачка -
вълшебната метла
да сменим за прахосмукачка.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??