15 jun 2017, 11:50  

Политици, грижете се за народа! 

  Poesía » Civil
332 1 0

Защо приемат се бежанци,

след като има риск от атентати?
Патриоти ли са тези управници*,

или сал гледат да са богати?
И въобще те мислят ли за народа,

или сал за своята изгода?
От проблемите на хората ли се отдалечават

и дали изобщо да имат власт заслужават?

© Георги Todos los derechos reservados

*Задавам този въпрос, защото в правителството участват и т. нар. Обединени патриоти.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??