30 dic 2007, 20:00

Полуголата мода 

  Poesía
588 0 0

Полуголата мода

Тишина.

Изплезени езици.

Реки от лиги

и неблагоприлични подмятания

се отправиха натам.

На входа нещо червенее,

късче плат,

едва покриващ кожата.

Жертва на полуголата мода,

превърнала я в инструмент

за мъжки удоволствия,

чийто ден завършва

без прикрития телесни,

на непознато място

с полупознат човек.

 

 

© Мария Чонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??