23 feb 2011, 22:15

Помежду 

  Poesía » Filosófica
501 0 1

 

Назъбена реалност

до пулсиращото ми сърце.

Неин диагонал –

гладка възможност:

за поредна любов или предпоследна забрава.

Думите на реалността

се удрят отвътре слепоочията ми.

Усмивката на възможността

близва косите ми.

И изборът остава

помежду им

заклещен,

забравен в себе си.

© Джина Б Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??