19 feb 2019, 14:27

Помни 

  Poesía
368 0 2

 

Да заздравей, да преболи
озъбената тъмна рана
и остриета от стрели
в утробата да не останат.

 

Във кратък миг да се смири
неверието във очите.
Да не пълзиш по канари,
очаквайки богатства скрити.

 

Денят ти да те потопи
в отдавна чакана нирвана.
Да ти е люлка, бряг, а ти
с илюзиите да престанеш

 

да правиш мост и път и брод.
В мига докрай да се разтвориш!
Един е този луд живот
и няма шанс да го повториш!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??