12 nov 2013, 18:17

Послание 

  Poesía » Otra
368 0 0

Послание

 

Стени, стени, стени...
Всичко ограждаме с' стени.
Живота си, себе си, другите...

Постоянно тичаме, дните трошим.
Забързани пропускаме мигове,

хора, любови, усмивки, небета...

Нека сме луди, да сме смахнати,
стените с обичане да съборим,
вяра и човещина да дарим...

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??