18 ago 2009, 23:56

Послание 

  Poesía » De amor
811 0 2


 


                           Ти знай - от този свят, че всичко си отива,

                           угасва любовта, стареем със години.

                           И знай, че някой ден смъртта

                           отнема, без да пита, нашите любими.

 

                           Затова ще те обичам в този миг,

                           ще грабя от живота с пълни шепи.

                           Обичай ме и ти, вземи ме - време не губи.

                           Не се замисляй - днес живей,

                                  защото късно може да е утре.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

© Селвихан Кайа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??