8 mar 2008, 8:18

послание за 8 март 

  Poesía
1933 0 4

Послание към Господата
за хубавия празник на жената 


Заредете с много настроение
осмия от мартенските дни!
Засвидетелствайте уважение
пред обичани от Вас жени!

 

Живот, любов и нежност да даряват
от съдбата са призвани.
Вярност и опора заслужават
майката, любимата, сестрата, дъщерята!

 

На осми март ги поглезете,
цвете и закуска в леглото поднесете!
Ръце и устни целунете,
хубав празник заедно спретнете!

 

Дали празнува или не
на 8 март сме във почивка.
365 дни в годината поне
всяка дама нека е щастливка!

 

Мъже, обичайте жените,
защото те рода ви продължават!
Без тях ще са ви сиви дните,
нека с вашата любов да остаряват!

 

Майка, дъщеря, сестра, любима.
Четири призвания в думичка една.
Здраве, разбирателство, любов да има
за дамите със титлата „Жена".

 

Жени, обичайте мъжете,
но само тези, дето заслужават.
Сърцата им с любов пълнете
и дните като днешния да продължават!

 

 

Успехи, приятелства, любови -
съхранете старите и печелете нови!

 

                       Цанка Митова
                        март 2008г. 

© Цанка Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??