27 may 2009, 0:02

после 

  Poesía » Otra
725 0 3

седнала е пред

монитора
със мъгла в
очите
знае че е трудно

да си половин
жена

 

а после
детските

площадки

малък ад
после

детските

площадки
площадки

за мъчения

после
учим се

да бъдем
търпеливи
да играем шах

но без пеперудите

на роршах

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??