18 nov 2017, 9:11

Последен ден 

  Poesía » De amor
383 0 0

Ако дишах за последен ден,
щях да те прегърна.
И за последно ако гледаш мен,
с любов ще те обгърна.

 

За жалост днес е всеки ден
и плахо ще надзърна.
Но ако утре искаш да си с мен,
викни! Ще те прегърна.

© Anonymous Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??