28 ene 2009, 0:20

Последна среща 

  Poesía » De amor
605 0 2
Запомни очите ми,
няма да ги видиш скоро,
далеч зад залеза,
толкова надълбоко,
за миг ще се изпаря,
ще изчезна от земята,
беследно като дим,
ще се изгубя в мъглата...

Бъди щастлив без мен,
аз не съм ти нужна,
животът е пред теб,
страх във мен се пробужда.
Смеха ти ще ми липсва,
затова запомни ме така,
непринудена, безкористна и добра.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чети написаното на глас!
    Можеш още!
  • банално ще ти прозвучи но - има хляб в тебе ...


    непринудена и добра.- тук може да добавиш нещо - непринудена и (еди как си ) добра ...



Propuestas
: ??:??