21 dic 2006, 21:24

Последна сълза 

  Poesía
660 0 4
По лицето ми мълком се стича
сълза едничка във здрача,
тя последната капка ще е –
стихнала, аз вече не плача.

Но нека тя измие съвеста ми,
нека отмие болката от мен,
и да ме удави във забрава
на горчивия си вкус студен.

И тази капка като песъчинка
сред хилядите е една –
в наказанието на покоя
нека тихо ме залее тя...

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??