14 sept 2010, 16:42

Последно сбогом 

  Poesía » De amor
599 0 1

Последно сбогом

 

 

Когато аз умра, ела при мене ти,

за последната прегръдка ръцете протегни,

за последен път устните ми целуни и тихо ми кажи:

"Обичам те, върни се и всичко ми прости"

 

Сега така ме гледаш, с изстинала душа,

мислиш си, че си виновен и глас в теб крещи:

"Какво направи ти, момче,

уби едно чисто и добро сърце"

 

Ще седнеш плахо пак до мен,

сълзи ще капят от очите ти,

ще се чувстваш от болката пленен

и не ще намериш никъде покой.

 

Така ще минат дни, месеци, години,

ще търсиш още своята любов,

но дали ще я откриеш,ти кажи ми,

след като не знаеш какво е обичта!

 

 

© Вера Стрехина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??