7 ene 2014, 23:10

Последно сбогом 

  Poesía » Otra
326 0 2

   


         ПОСЛЕДНО СБОГОМ

 

Не, аз не искам да бъда красива!

Казват, че красота не се яде...

Моля Съдбата да бъда щастлива –

тъй, както бях като малко дете.

 

Беше ми ниско тогава небето –

можех така, да го стигна с ръка!

Всичко ми беше тъй близко – но ето,

стана далечно, остана мечта...

 

Дала бих част от живота си, само

Щастието да намеря сега!

И... чак тогава ще мога през рамо

СБОГОМ да кажа на всичко в света!

 

                     

                                  29.12.2013 г.

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??