Послепис
Кат гларус без посока съм летял...
В небето отвъд родината си мила.
В чужбина далечна съм се спрял,
работа само аз да намеря.
Как много на България прилича,
чужбината прекрасна и добра,
навярно със това ме тя привлича...
Или с магията на танци и цветя.
А тези пясъци край морските вълни,
нима са по-красиви и по-ярки?!?
Или горите ни гъсти и високи,
жените по-красиви и по-жарки...
Но както тук, така и там, далече,
пожари във душите ни пламтят.
И как е трудно, много трудно
всички те да се загасят...
Флор 2011
© Мариян Флоров Todos los derechos reservados
Благодаря за топлите думи на всички който ми писаха и ме окриляват.Използвам случая да поздравя с празника 24 май всички от сайта
с уважение mmsf