На кръст ли съм или на кръстопът,
а може би по малко и от двете.
Не се подреждат вече мислите,
а думите отказват да седят в редица.
Край мен е хаос, в мене още по-голям.
Коя ще бъде вярната посока?
Преди да избера, въртя се в кръг -
така ще имам винаги пътека.
© Калина Игнатова Todos los derechos reservados