7 feb 2008, 16:11

Посветен стих. 

  Poesía » De amor
638 0 0
                                                   Посветен стих
Ела до мене ти.
Мечтите ми до една сбъдни.
Завинаги тук бъди
и за всички забрави.

Нуждая се от теб,
за да бъда щастлива.
Нуждая се от теб
и не давам любовта да си отива.

И вятъра сега е тих.
Изчаква ме да напиша този стих.
Той е само за теб
и за обичта в мен.

Приближи се ти сега.
Разбери, че друга няма на света.
Целуни ме нежно в нощта
и покажи ми нежността.

Ако си сън, нека не се събуждам.
Ако си приказка, нека не идва краят.
Ако си филм, нека да не свършва.
Ако си просто илюзия, нека се заблуждавам още.

Дълго време те чаках
и дълго за теб аз плаках.
Но за такава любов
съм готова да чакам цял един живот.

© Йоанна Конова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??