26 mar 2017, 18:22  

Посветено на мама.. 

  Poesía » Filosófica
1289 1 0

 

Обещание;

 

Ще прикрия сълзите със смях,

Ще прикрия мъката  в игра,

Ще прикрия самотата в дела в ЖИВОТ

Ще се радвам на животни, а не на идоли,

Ще дам от себе си това, което съм.!

Не бих прикрила "душата си'' дори по време на дългият ми сън.

Ще бъде, като на сън, но отново  щастлива !

 

 

 

Anastasia

7-12-2015

© Asya Dimitrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??