7 mar 2017, 19:10  

Потърси ме 

  Poesía » De amor
771 2 6

Може би се крия тайно,

нейде малко надалеко,
търся пътища ухайни

с бриз приятен за сърцето...
Може би се крия във цветята 
и в топлото ухание на лято...
Потърси ме, нейде във гората,
във водите на лебедово блато...
Потърси ме, нейде в цветовете,
във цветчетата на всички вишни
и в на всеки залив бреговете,
във къпини и в малини дивни...
Потърси ме, нейде в планината,
в стръкчето на пролетното семе...
Потърси ме в светлината
и във слънчевото време...
Може би нощта погълна ме безследно
и завлече ме далеч от черни мъки...
Избягала от всичко тленно :
"Ще ме намериш ли?" - те питам, скъпи...

 

- Гергана Оскар 

© Гергана Чолакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??