15 may 2019, 9:53

Повторение 

  Poesía » De amor
434 2 1

Лека нощ, но заваля
и някак стана тъжно.
Лека нощ, но заваля
и вече не е нужно...

 

Тъпо е да усещам
и да чувствам празнина.
 

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??