1 ago 2013, 22:25

Прашинка позитивизъм в окото... 

  Poesía » De amor
722 0 14

Като люспа от сафрид

върху вигвама на следобеда

блести надеждата,

че утре ще те имам…

Приседнал на скалите - животът

разбърква новата колода

със печеливши цветове

и разголени интриги…



© Красимир Чернев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??