23 feb 2007, 12:57

Празна стая 

  Poesía
827 1 4
Измина още една година...
Още година от моя живот...
И поглед впервам назад:
постигнах ли нещо наистина?...
Поглеждам живота си до тук -
низ от болка, разочарования и страх...
Понечвам да заплача, но не мога...
Отново ме е страх, отново се питам:
има ли смисъл всичко?...
Но щом сама остана -
сълзите стичат се сами...
В празната стая
живота изглежда ми празен...
И тези години, вече ги няма...
И само аз съм тук, сама в празната стая...

15 Февруари 2007

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??