Скоро Господ пак сред нас ще бъде,
ще ни погали с обичта си вечна;
нека светлини в душите да запалим,
та Той с любов да ни погледа!
На светъл празник и на светъл ден,
нека днеска да пребъдем -
огъня на вярата в душите да запалим -
неговата жертва с нашата благодарност -
нека да е разплатена!
© Мартина Кирилова Todos los derechos reservados