13 feb 2007, 22:17

Преди 

  Poesía
472 0 3
       Преди

Преди сънят блажен да дойде,
клепачи уморени да затвори,
в мислите ми долитат отнейде
спомени трепетни и ми говорят.
Заслушвам се и със тревога
откривам, че не си до мен.
Възкликвам: „Не, не мога
да се спася от твоя плен!”
Ако настойчиво ме търсиш,
ще ме откриеш нейде по земята.
Надеждата последна ще се свърши –
ти съвземи се и търси нататък!

29.04.2000 г.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??