31 oct 2010, 2:08

Преди изгрев 

  Poesía » De amor
550 0 0

Знаеш ли историята за тях,
че не можели един без друг,
не можели, без да танцуват,
без оркестър, без луната,
всяка вечер луната свети
и ги връща на улицата,
знаеш ли, че съм ги виждал...
Сега го няма, тя го търси и бълнува,
тя шепне и вятъра целува,
но той обича вече друга...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??