10 may 2011, 18:09

Представа 

  Poesía » De amor
460 0 1

Лежа върху зелена трева,

потъвам в синьо небе

и слънце парещо ме гледа,

вятърът през мен минава.

 

Искам ръцете ти да са трева,

а небето да са твоите очи.

Искам слънцето да си ти

и в мен да потапяш лъчи.

 

Искам да си вятърът,

да ме галиш до полуда.

Готова съм да затворя очи

и да си представя, че това си ти.

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??