19 oct 2014, 17:54  

Представа за живот 

  Poesía » De amor
393 0 1

неделна утрин
стара къщичка
на село
липов чай
и сладко от череши
с рошави коси
и изпълнена с мечти
сгушена във теб
живея.

© Авиана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??